Dog man - De woef van de wildernis

Dav Pilkey , illustraties:  Dav Pilkey

Misdaad Graphic novel Vriendschap

Samenvatting van het boek

Is Dog Man schuldig aan het beroven van de bank? Iedereen denkt van wel. Maar Kleine Karel, Baas en Pien Petjeaf natuurlijk niet. En dat gaan ze aantonen. Want wie heeft het wel gedaan? De bende van Biggie? Dogman heeft het ondertussen zwaar in de hondenbak. De andere honden zijn helemaal niet aardig. En dan is er ook nog die supergemene bewaker. En wat is de rol van Karel, de gemeenste kat die er bestaat? Komt Dog Man nog op vier vrije voeten?

Boekfragment

7 - 12 jaar

224 bladzijden

Ontdek gerelateerde boeken

Over Dav Pilkey

Een schrijver die zelf dyslectisch is, dat is wel heel bijzonder. Juist omdat Dav Pilkey weet dat lezen moeilijk kan zijn (en helemaal niet zo leuk), weet hij ook hoe je het plezier in lezen weer terugkrijgt. Als kind kwam hij door zijn ADHD en dyslexie regelmatig in de problemen en tijdens de vele uren die hij voor straf op de gang doorbracht tekende hij voor het eerst Dog Man. Dankzij de vele striptekeningen en kleine blokken tekst zijn de boeken van Dav ook voor kinderen die moeite hebben met lezen toegankelijk.

Waarom houden we van dit boek?

Dog Man is té grappig! Het is een stripverhaal dat makkelijk om te lezen is, maar pas op... je loopt het gevaar buikpijn te krijgen tijdens het lezen... buikpijn van het lachen!